2.2.2012

Ankkurikynsi ja tilauksia

Tänään vuorossa kynsi harjoittelusormeen. Koska söin tänään lounaaksi merimiespataa, päätin tehä tuommoisen sailor-aiheisen kynnen :D Anteeks taas huono valo. :/



 Vähän vaihtelua glitteriin. :) Metallinhohtoista sinistä ja vähän kultaa, molemmat geeliä :) Ankkuri piirretty dottingtoolilla.

Sitten nyt on pari päivää postiluukusta tupsahellu Ebayn tilauksia.. Unohin muuten kuvata, ainoan ei-niin-kynsiin-liittyvän tavaran eli kameran kaukolaukaisimen. Mulla on siis canon 1000D-järkkäri ja Ebaystä, Hongkongista asti tilasin kaukolaukaisimen joka makso 14,30 tai 14,70 € joka ei oo yhtään paha :) Ja toimii aivan hyvin :) Sitten muut tavarat:

 Fimopötköjä, oisko 50kipaletta. Kaikkia sekalaisia mm. kukkia, hellokittyjä, nalleja, perhosia, hedelmiä..


 Sitten näitä superhyviä kirkkaita kynsikiekkoja 10kpl

ja viimeisenä perus kynsikiekkoja 10kpl

Sitten tämä kuva ei liity tilauksiin vaan pääs käymään pikku vahinko. Levautin lattialle täyden kynsitimangirasian.. Yritin korjailla nitä väreittäin takas omaan purkkiin mutta mennee kai siinä henki ja terveys. Onneksi kaapin pohjalta löytyi tuommonen pikkuinen jouluinen hello kitty purkki jossa ne toistaiseksi säilyy ennenku otan projektiksi erotella ne väreittäin :)

Montahan noita tuossa on.. joku 2400 jos oikein muistan.. jaiks.. :/

-Norppa

2 kommenttia:

  1. Osaatko suositella mitään verkkokauppoja mistä oot tilaillu tarvikkeita? Maksutavat, toimitus yms ollu sujuvaa ja helppoa? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enimmäkseen olen Mimax.fi;stä ja Sanna Tara nailartista tilannut tuotteita. Tosi edullisia tuotteita, ja hyvälaatuisia ja tavarat on tänne parin päivän sisällä tulleet, postikulutkaan ole yhtään pahoja. Sitten on Cesars shop, vähän kalliimpi ja laadukkaampi verkkokauppa. Ikinä ei ole tilauksen tai maksun kanssa ollut vaikeuksia ja ostaminen/maksaminen tehty ihan hurjan helpoksi :)

      Poista