16.10.2012

Rästikynsiä

Kamerasta löytyi muutama kuva aikaisemmin tehdyistä kynsistä.
Kynsien laitto on tosiaan jäänyt nyt vähän vähemmälle kun ramppaan Kemissä koulussa ja joka päivä matkoihin meneekin 4h kun bussissa istuu..
Mutta asia muuttuu kun marraskuun alussa muutan Kemiin. Vähän jänskättää kun koskaan muualla kun Oulussa oo asunu..

Tässä tummanvioletit ranskishilekärjet ja jokaisessa kynnessä kulmassa kirkkaat timskut.

Pinkkiä geeliä, vaaleanpunaista sekahilettä, helmiä ja valkoista akryylimaalia :D

Tässä vielä lähikuvaa peukun kynsistä. :) Kaveri suunnitteli itse koristelun.

Punaruskeageeli ranskalaisena mutta vähän korkeammalla ettei kasvuraja näy heti, joka kynteen vielä tuommoinen musta akryylimaalikoristelu sekä timanttigeeli päälle (ja se oli se kirkas geeli jossa valossa hohtaa pieniä hienojakoisia hiletimanttisysteemejä :))

Ja tässä Mimaxilta tilattuja hileitä joista ainakin pinkki ja valkoinen ollu suuria pettymyksiä. Sinisestä en vielä tiedä kun en oo ehtinyt kokeilemaan. Hileen "olemus" katoaa kokonaan geelikerrosten välissä, eli kun tein itselle pinkillä koristeluja ja kun laitoin geelikerroksen suojaamaan koristeluja, hile katosi kokonaan ja kimallus sunmuut hävis kokonaan. Samoin kävi valkoisessa hileessä.. :(

Pitää tutkia vielä konetta josko täältä löytyis muutama kuva jota tänne en oo ehtiny laittamaan :)
-Norppa

2 kommenttia:

  1. oon huomannu saman noissa mimaxin hileissä :/ sannataran hileistä oon tykänny enemmän! kaikkein paras valkonen hile mitä oon käyttäny on suomalaisesta kirjakaupasta löydetty :D se on semmosessa pitkulaisessa muovipullossa, missä on "sirottelureiät" (sellaset ku maustepurkeissa :D. siitä hileestä ei kiiltokaan katoo, mun mielestä kiiltää enemmän geelin alla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! pittääpä lähtiä ettimään sitte semmonen valkonen :) aikasemmat valkoset hileet on taittaneet jotenki keltaseen. Cesar shopista ostettu on huippu, mutta hirmu kallis niin josko se suomalaisen hile ois yhtä mainio ;)

      Poista