30.6.2012

Pinkin aikakausi

Nyt ois taas kasa uusia kynsiä. Aika pinkkivoittoisia on nää uusimmat :D

 Nämä on tehty muoteilla. Neonpinkki geeli alla, pinkkihileliuku päällä, kärjissä vaaleanviolettia hilettä ihan pikkuisen ja päällä isompia pinkkejä koristehileitä. Laitettiin tuota violettia vaan tuomaan syvyyttä vaikka aluksi piti laittaa kärjet violetilla niin ei löytynyt kumminkaan oikeanlaista sävyä mun tuhansista hileistä :D Nimettömissä ja olikohan peukuissa on tuommoiset kukkakoristelut jotka on valkoisella akryylimaaleilla tehty. Isot violetit timangit vielä kukkien keskellä. :)

 Valkoista, pinkkiä ja fuchsiaa hileliukuna. nimettömissä ja peukuissa tuommoiset timanttirivit, 3 pinkkiä ja 3 kirkasta. :)

 Nämä tein juhannuksen aikaan. Neonpinkki geeliranskis ja ranskiksen rajalle ripoteltu pinkkiä(vai olikoha vaaleanpunaista) hilettä jota on liu'utettu vähän kumpaanin suuntaan. Valkoisella akryylimaalilla viivoja ja sinnetänne pieniä kirkkaita timangeja. :)

Sitten, tämä on mun ensimmäinen geelilakkaus. Mullahan ei semmosia laitteita ole joten sovellettiin vähän.
Laitoin tälle naishenkilölle ripsipidennystä ja tuli siinä sit puheeksi nuo geelikynnet. Hän kertoi että kerrankin saanut omat kynnet kasvamaan kun aina purrut ihan nysiksi. Kovetuslakka sai vaan  kynnen rypyläiseksi. Päätettiin sitten samaan syssyyn testata miten pysyy jos laitetaan omalle kynnelle tooooosi ohut kerros geeliä, joku värigeeli ja päällygeeli. Jännä nähdä kuinka nämä pysyy :)

-Norppa

2 kommenttia:

  1. Millä geeleillä teet näitä geelikynsien?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sibel nailsin geeleillä, ajattelin vaan geelimerkkiä vaihtaa kun en ihan täysin tyytyväinen tuohon merkkiin ole. :)

      Poista