20.5.2012

Kynsiä ja tatskoja

Minä ja mun luovat otsikot :D
Taas olis parit kynnet tehtynä. Kaverille ja sen kaverille. :)


 Tälle tytölle me tehtiin ihan perinteinen ranskalainen manikyyri. Lisättiin vielä nimettömiin mustalla lakalla konad-leima jossa pari perhosta ja perhosten sisälle laitettiin kirkkaat pikku timantit. :)
(Toivoisin vielä että ihmiset laittais vaikka kommenttia ja kertois mitä valkoista geeliä ite käyttää jos geelikynsiä tekee kun pitäis löytää ite vihdoin semmoinen hyvä valkoinen geeli)

 Ja tässä kaverin kynnet. Sain tehdä ihan mitä haluan ja päädyin tämmöiseen :D
Laitoin kynsiin liukuvärjäyksenä neonoranssia ja mustaa geeliä. Tuputtelin ne sienellä kynnelle. Sen jälkeen lisäsin oranssin geelin päälle vaalean oranssia hilettä. Se ei taida tässä kuvassa oikein näkyä. Leimattiin sen jälkeen kynsiin tuommoinen verkkokuvio ja sudin mustalla akryylimaalilla nuo viivat. Lopuksi vielä lisättiin timantteja joka kynteen. :) 

Sitten, tänä viikonloppuna oulussa oli tatskamessut ja kävin kaverini kanssa siellä eilen (lauantaina).
Ennen messuja kävimme kyseisen kaverin kanssa hänen tatskaliikkeessä jossa hänen veljensä teki kaverille ihan tosi mahtavan tatuoinnin. Tatuoinnin tekemiseen meni vähän reilu 3 tuntia mikä on aivan älyttömän lyhyt aika verrattuna lopputulokseen.
Kuvassa on kaverin koira, aivan ihana sellainen. Koira on ihan mustaakin mustempi joten on ihan uskomatonta että tatuointiin saatiin ikuistettua koira näin hyvin.
Siellä messuilla kaveri ja sen tatuoitsija-veli osallistuikin kilpailuun jossa tämä tatuointi tuli hopealle. (Paras sija oli NIIIIIIIIIIIIN lähellä)

Nyt oon ainakin itse ihan varma siitä että käyn tällä tekijällä omat tatuointini laitattamassa kerta on näin huippu!

-Norppa

4 kommenttia:

  1. Hienoja kynsiä ja aivan upea tatska! Mikähän oli liikkeen nimi missä tää tehty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liike oli Red & White Ink ja sieltä Mika teki tuon tatskan :)

      Poista
  2. aivan ihana tatuointi! :) Kasvattaa kivasti mun tatskakuumetta joka taas kasvaa :D Ehkäpä ens viikonloppuna uskaltaisin kuvan ottaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itelläki nous hirmunen kuume ja nyt pittääki alkaa säästään että saa ees jonku niistä mun tuhansista tatskaideoista toteutettua :DD

      Poista