15.5.2012

Mimaxilta tilattua


Tein tuossa jonku aikaa sitten Mimaxilta tilauksen, tavarat tuli, tuotteet kuvasin ja sittenpä ne unohtu tänne laittaa. Eli tässä ois tavarat mitä tulla tupsahti.

 500 kpl normaalitippejä. Kaikki tuli tuommoisissa pikkupusseissa, 10eri kokoa :)

 Konadin valkoinen leimauslakka

 2 geeliä, pohjageeli mitä ajattelin käyttää koristeluiden laitossa, kun tuo on koostumukseltaan niin lirua niin se on hyvä siihen ja sitten ostin kokeillakseni tuommoisen make-up geelin joka on semmoinen vanhanroosan/pinkkibeigen sekoitus. Cesar secretillä on samantyyppinen geeli ja kokeilun jälkeen voin kertoa etten huomannut mitään eroa tämän ja sen cesarin tuotteen välillä. Värikin on just soppeli.

 Sitten näihin oon jääny aivan koukkuun. 10kpln paketti tekoripsiä. Mulla on semmonen toinenki missä on paljon jytymmät ripset mut ne on ennemmin juhlakäyttöön. Nämä voi ihan arkisinkin läntätä silmiin. :)

Ja ekstrana tuli tämmönen, (anteeksi tosi surkea kuva) punaisia koristeita.. en oo ihan varma onko nuo enemmän kukkia vai jotain joulusia koristeita, joulun punaisia ainakin ovat :)

Koitan huomenna laittaa pari uutta kynsikuvvaa. Nyt kun huomenna ois aikaakin ku sairaslomalla oon. Joku ihimeen lenssu iskeny... :/

-Norppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti