29.12.2011

kynnet ja tilauksia :)


tein tänään kaverille kynnet ja kun se on alottanut taas ratsastus-harrastuksen, päätettiin tehdä vaan omankynnen geelaus ja yksinkertaiset koristelut.. jos nyt koristeluksi seuraavaa värkkäystä voi sanoa.

Glitterin väri on lappapuuro/violetti mutta jälleen kun Oulussa pimenee jo puolenpäivän jälkeen (:DDD) niin iltasin on aika huono toteuttaa minkäänlaista hyvää valaistusta joten joudutte tyytymään huonoon lattialamppuvaloon ja värien vääristykseen :D

Sitten niitä tilauksia ;)
Tämän PITI olla erinvärinen ja laitoinki kyselyä pretty.fihin mutta sieltä ei oo vastattu. Eli toooosi iso purkki puuterijauhejuttua :)


 Pretty.fistä luomiväripaletti, näissä on tosi kiva pigmentti. :)

Sitten tätä silmienrajaus tussia oon himoinnu jo vaikka kuinka kauan, hinta ei ollu paha ja tää on tosi iso kokoinen ja mustaakinmustempi :D

Tämä oli pakko ostaa ja kokeilla. Neonväreissä oleva luomiväripaletti. Värit oli vaan vähän pettymys ja kun nuo on mattasia... mutta eiköhän näillekki jotain jännää käyttöä keksi :)

sitten meikkisieniä ja viimeisenä...

 tadaaaaaaaaaaaaa


tämä on aivan ihanaihanaihana, 88eriväristä luomiväriä. :) Nämä kaikki siis pretty.fistä :D
Sitten seuraavaksi mimaxin pikkutilaus, kaikki kuvattuna yhessä. Niinku aikasemmin mainittinki, tilasin ihkaensimmäisen leimauslaatan itselleni, ja tietty siihen leimasin ja pyyhin. :)
Nii ja osti tommosen harjottelu sormen ja alkoin jo leikkimään ennen ku ehdin kuvata tuon :D
Mulla ei oo mitään hajua noista leimauslaatoista ja pitäis tänään vielä testata et miten tuo toimii :D
Kuvasta näkeeki ku onnistuin lähmimään tuon laatan ihan sormenjälkiin ja ku pyyhin desinfiointiaineella sitä nii jäi tommonen viiru :D

huh ku tuli pitkä postaus, vimppana vielä kuva mschicin paketista, sieltä tilasin vaan uudet varjostus ja korostu/valotus värit ku olivat tarjouksessa ja vanhat vähissä. :)


mutta nyt iltapuuhiin ja hetkeksi kynsitavaroilla leikkimään.. ajattelin joku päivä esitellä mun tuhottoman laajan glitterkokoelman kuhan sais vaan jopa valoisaan aikaan kuvattua niitä..
huomisiin!!
-Norppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti